Actueel

Kom je ook naar de Dinst Expeditie-SlimThuis?

Je bent uitgenodigd!

We leven in een tijd waarin er elke week nieuwe apps en technische snufjes op de markt komen met de belofte het leven gemakkelijker, veiliger en efficiënter te maken. Dinst organiseert een Expeditie-SlimThuis over lang en gelukkig thuiswonen met behulp van domotica en E-health.

Wat kun je verwachten?

Als bezoeker van de Expeditie-SlimThuis en SlimoTheek krijgt je antwoorden op vragen als: Hoe kan ik met technologische hulpmiddelen mijzelf of anderen nog beter ondersteunen? Welke ‘slimme’ (hulp)middelen zijn er eigenlijk? Hoe werken ze? Waar koop ik ze? Zien is geloven.....Daarom kun je ook een aantal van de slimme producten bekijken en uitproberen in de SlimoTheek. Zo kijk je ter plekke of de Obli, Don't forget iT, Wahoo Tickrx echt iets voor je is. Tijdens deze speciale Dinst Expeditie-SlimThuisbijeenkomst vertelt tevens gastspreker Jan Olav Smit hoe hij communicatie platform Zorgom heeft bedacht, ontwikkeld en hoe deze familie-community werkt.

Programma

1400 - inloop

1420 - 1515 Expeditie-SlimThuis verhaal: “eHealth en Dinstdienstverleners” door Marianne Schenderling

1515 - 1530 Vragen en discussie: Welke vragen over technologische oplossingen kan je dienstverlener of mantelzorger verwachten? Welke vragen heb je zelf?

1530 - 1600 Pauze en inloop naar SlimoTheek: Bekijk en ervaar en probeer zelf enkele slimme technologische oplossingen voor huis-tuin-keuken en zorg.

1600- 1630 "ZorgOm, waar gaat het om”, Jan Olov Smit de geestelijke vader over wat Zorgom is, waarom het er is en welk profijt je ervan kan hebben.

1630 - 1700 Borrel en de gelegenheid om vragen te stellen

Waar en Wanneer

Dinst is sinds september verhuisd naar Rockstart aan de Herengracht 182 in Amsterdam. In de prachtige balzaal ben je maandag 19 oktober van 14.00 tot 17.00 van harte welkom. We bieden deelname aan de Expeditie met speciale Dinstkorting aan voor €10. We hebben een beperkt aantal plekken, dus reserveer op tijd!

A bowl of bananas
klik hier

Kijk voor meer informatie op Expeditie Slim-Thuis

Tot maandag 19 oktober!


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals