Lang en gelukkig thuis

Dinstverlener van de week: Voetreflexologe Vivienne Uri Bellaard

Dinstverlener van de week

We zijn heel trots op onze dienstverleners. In de rubriek DINSTVERLENER VAN DE WEEK, kun je lezen waarom we daar alle reden toe hebben.

Voetreflexologe Vivienne Uri Bellaard

Voetreflexologie is een therapie die kan worden ingezet om pijn en vermoeidheid te verlichten. Vivienne Uri Bellaard is een zeer ervaren voetreflexologe en heeft haar eigen praktijk. Ze is actief via Dinst en biedt zo de mogelijkheid om bij mensen thuis te werken.

Vivienne weet als geen ander dat mensen met pijnklachten door voetreflexologie verlichting kunnen ervaren. Door de behandeling van specifieke zones, kunnen blokkades worden opgeheven die eerder vermoeidheid en pijn veroorzaakten. Een cliënt die Vivienne met regelmaat behandelt is Els. Zij lijdt al sinds 1975 aan MS en ondervindt daar veel hinder van. Els: “Na iedere behandeling heb ik dagenlang veel meer energie en voel ik mij niet vermoeid. Ik tintel van top tot teen… dat is heerlijk.” Door haar handicap kan ze zelf de deur niet uit en is ze aangewezen op dienstverleners die bij haar thuis komen. Voor Vivienne is dit geen punt, ook niet s’avonds.

Vivienne is blij dat ze via Dinst in staat is om nog beter de mensen te bereiken die haar therapie kunnen gebruiken. ”Zeker in deze tijd is het prettig dat mensen met een veilig gevoel diensten van goede kwaliteit, aan huis kunnen afnemen. Daarom ben ik met Dinst in zee gegaan”.

Dinst is de website voor betrouwbare diensten aan huis. Naast reflexologie bieden we ook vele andere diensten. Zo kan je er bijvoorbeeld terecht voor een gedreven klusjesman, schoonmaker of thuiskapper. Een uitkomst voor als je uitsluitend een dienst bij je thuis wilt.

a bowl of bananas


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals