1 Audiciën

Audiciëns aan huis | Gezondheid

Dinst biedt audiciens aan huis voor het juist aanmeten van hoortoestellen. Al onze audiciens zijn gediplomeerd en deskundige hoorspecialisten die bij je thuis komen en kunnen helpen bij alle vragen rondom slechthorendheid, het doen van hoormetingen tot het compleet aanmeten van een professioneel hoortoestel. Bekijk hieronder het aanbod en neem contact op met een van onze betrouwbare audiciens aan huis.

Alle audiciëns zijn door Dinst gescreend .

De beste audiciëns aan huis in Nederland

Audiciëns in Nederland.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende audiciëns aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een audiciën waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een audiciën aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze audiciëns en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Audiciëns zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een audiciën die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Audiciëns aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de audiciën een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een audiciën op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Audiciëns aan op de volgende locaties.