13 Administratieve dienstverleners in Amsterdam

Administratie aan huis | Overige

Problemen met de aangifte van belastingen? Moeite met een digitale aanvraag? Of andere administratieve zaken kunnen worden geregeld door de administratieve professionals die bij Dinst zijn aangesloten. Kortweg, heb je hulp nodig bij de administratie? Kies dan uit een van onze administratieve dienstverleners. Al onze administratieve helpers, net als onze andere dienstverleners, zijn persoonlijk door ons gecontroleerd, betrouwbaar en gepassioneerd in hun werk. Ze helpen graag en hanteren een persoonlijke aanpak, met andere woorden, een babbeltje of leuk contact vinden wij en zij een natuurlijk onderdeel van hun werk. Kies uit onderstaande video’s voor de ideale administratieve hulp in jouw omgeving. Dan zal hij of zij binnenkort bij jou voor de deur staan.

Alle administratieve dienstverleners zijn door Dinst gescreend en gemiddeld door Amsterdam beoordeeld met een 9.3 (18 Amsterdammers).

De beste administratieve dienstverleners aan huis in Amsterdam

Administratieve dienstverleners in Amsterdam scoren gemiddeld een 9.3 op basis van 18 referenties.

In Amsterdam op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende administratieve dienstverleners aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een administratieve dienstverlener waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een administratieve dienstverlener aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze administratieve dienstverleners en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

 • Administratieve dienstverleners zijn persoonlijk gezien
 • Hebben zich geidentificeerd
 • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
 • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
 • Worden beoordeeld door andere Amsterdammers

Zoek je een administratieve dienstverlener die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Administratieve dienstverleners aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de administratieve dienstverlener een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig? Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning.

Bij Dinst thuisservice heb je één vast aanspreekpunt om de juiste zorgzame dienstverleners te kiezen die bij je past. Vind een vertrouwd gezicht aan huis, die zorgvuldig gescreend is en een vaste, transparante prijs hanteert.

Lees meer over Thuisservice van Dinst
 • Licht huishoudelijk werk

  Licht huishoudelijk werk

 • Maaltijden

  Maaltijden

 • Vervoer en Begeleiding

  Vervoer en begeleiding

 • Gezelschap

  Gezelschap

 • Gezelschap

  Dagelijkse routine

 • In beweging blijven

  In beweging blijven