Mensen die je auto wassen in Amersfoort

Auto wassen aan huis | Huishoudelijk

Dinst biedt ondersteuning bij het wassen van de auto. Heeft de auto wel weer een poetsbeurt nodig, dan hoef je daar de deur niet voor uit! Dinst heeft een aantal dienstverleners dat graag bij je langskomt om de auto weer te laten glimmen! Bekijk hieronder het aanbod van mensen die je helpen bij het poetsen en zuigen van de auto.

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 085-2500821

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Auto wassen in Amersfoort?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste mensen die je auto wassen aan huis in Amersfoort

Mensen die je auto wassen in Amersfoort.

In Amersfoort op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende mensen die je auto wassen aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een iemand om je auto te wassen waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een iemand om je auto te wassen aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze mensen die je auto wassen en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • mensen die je auto wassen zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Amersfoorters

Zoek je een iemand om je auto te wassen die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Mensen die je auto wassen aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de iemand om je auto te wassen een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een iemand om je auto te wassen op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook mensen die je auto wassen aan op de volgende locaties.